Robèrt van Beckhoven

De theatrale foodexperience

Deze voorstelling wordt nogmaals verplaatst. We zijn in overleg met de producent over een nieuwe datum, zodra deze bekend is worden kaartkopers via mail geïnformeerd.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 11-11-2020 19:00 uur € 45,50 - € 45,50 verplaatst
verplaatst
woensdag 11-11-2020 21:30 uur € 45,50 - € 45,50 verplaatst
verplaatst

Inclusief garderobe

Beleef smaak! In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX), visionair op het gebied van food, serveert het publiek - letterlijk aan zijn tafel - een theatrale foodexperience.

Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Een verrassende theaterbeleving met diverse lekkernijen.*

Beleef smaak

Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. Hij brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dichtbij het publiek.

We zien je uiteraard graag in ons restaurant Inspirations maar vragen je wel om wat ruimte over te laten voor het lekkers dat wordt geserveerd tijdens de voorstelling.

* Helaas kunnen we bij deze voorstelling geen rekening houden met allergieën. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.