de ROCKY HORROR SHOW

De meest waanzinnige rock-musical waarbij alles weer een keer mag!

Een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen. Een wereldwijde must-see waarbij stil zitten geen optie is!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 15-12-2021 20:00 uur € 44,70 - € 44,70 bestel
bestel

Het pas verloofde koppel Brad en Janet raakt door een lekke band en een onweersbui verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken er kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff en diens zuster Magneta. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades van Frank-N-Furter, Brad, Janet en Rocky vele grenzen doen vervagen.

Een absolute must-see

De show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde absolute must-see en heeft een lange traditie van publieksinteractie opgebouwd. Een avond waarop iedereen mee mag doen en eindelijk alles weer een keer mag!

Met o.a. Sven Ratzke

In de hoofdrol Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bekend van zijn eigen programma’s zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van en over David Bowie). Programma’s die niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland, Engeland, Australië en New York bejubeld worden.

Cast
Sven Ratzke | Ellen Pieters | Esmée Dekker | Samir Hassan e.a. 

Quotes uit recensies

 “Vibrant, fresh, energetic – absolutely fantastic” - ★★★★★ Whatsonstage.com

 “It rocks!” - ★★★★★ Daily Star Sunday

“Fresh, subversive, essential” - ★★★★★ Daily Telegraph

“Fierce and fabulous fun” - ★★★★  Daily Express


1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een ontvangst- pauze- en/of nagenieten arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Ontvangst- pauze- en/of nagenieten arrangement (€ 12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.