Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 19 t/m zo 25 augustus. Lees hier meer
Muziek Concert
Archief

Romy Monteiro

All At Once

Romy Monteiro zou vanaf februari 2019 te zien zijn in de Nederlandse theaters met haar eerste eigen voorstelling ‘All At Once’. Bij Romy is echter een infectie vastgesteld, waardoor zij voorlopig niet in staat is aan de repetities voor de voorstelling te beginnen. Deze gezondheidsproblemen beperken haar de komende periode aanzienlijk in haar werkzaamheden, waardoor Stage Entertainment Nederland en Romy Monteiro hebben moeten concluderen dat de theatertour op dit moment niet haalbaar is.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met de mensen die kaarten hebben gekocht.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

All At Once is synoniem voor de carrière van Romy Monteiro. Na haar grote doorbraak in The Voice of Holland en The Bodyguard komt Romy nu met haar eigen concert naar het theater. Met live band zingt ze de songs van haar muzikale helden en haar eigen album.

Romy Monteiro

Alles kwam tegelijk in het leven van Romy Monteiro: de ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard en een televisiecarrière. Tegelijkertijd ontmoette ze de liefde van haar leven en werd ze ten huwelijk gevraagd. Na deze drukke periode neemt Romy nu een avond lang de tijd om zichzelf écht te laten zien.

All At Once

In dit theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren en is ze openhartig over alle veranderingen die ze in korte tijd meemaakte. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo een jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete songs laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen! Regisseur is Martin Michel, die eerder musicals als Grease en Flashdance en de theatershows van Simone Kleinsma en Ruth Jacott regisseerde.


Archief