Muziek Concert

Romy Monteiro

All At Once

All At Once is synoniem voor de carrière van Romy Monteiro. Na haar grote doorbraak in The Voice of Holland en The Bodyguard komt Romy nu met haar eigen concert naar het theater. Met live band zingt ze de songs van haar muzikale helden en haar eigen album.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 28-02-2019 20:00 uur € 35,75 - € 40,75 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Romy Monteiro

Alles kwam tegelijk in het leven van Romy Monteiro: de ontdekking van haar muzikale talent in The Voice of Holland, de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard en een televisiecarrière. Tegelijkertijd ontmoette ze de liefde van haar leven en werd ze ten huwelijk gevraagd. Na deze drukke periode neemt Romy nu een avond lang de tijd om zichzelf écht te laten zien. 

All At Once

In dit theaterconcert vertelt Romy hoe ze de snelle bekendheid heeft ervaren en is ze openhartig over alle veranderingen die ze in korte tijd meemaakte. Want wat doet het met je als alles tegelijkertijd komt op zo een jonge leeftijd? Aan de hand van haar favoriete songs laat Romy tijdens de show steeds meer van zichzelf zien én horen! Regisseur is Martin Michel, die eerder musicals als Grease en Flashdance en de theatershows van Simone Kleinsma en Ruth Jacott regisseerde.