Familie Musical

Roodkapje

Het ware verhaal van Roodkapje

Het bekende sprookje van Roodkapje, gebracht met de inmiddels bekende twist van Langhout Theaterproducties. Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 29-03-2020 15:00 uur € 20,70 - € 20,70 bestel
bestel

inclusief servicekosten en garderobe

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de Wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de Wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig. Eigenlijk is de Wolf helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar glutenvrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Kleurplaat

Vergeet niet de kleurplaat te downloaden want voor de leukste/mooiste kleurplaat, (die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd) is er een leuke prijs te winnen! De kleurplaat is hier te downloaden.

Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. 

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.