Familie Musical

Roodkapje

Het ware verhaal van Roodkapje

Het bekende sprookje van Roodkapje, gebracht met de inmiddels bekende twist van Langhout Theaterproducties. Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zondag 30-05-2021 15:00 uur € 20,70 - € 20,70 bestel
bestel

Let op: deze voorstelling is verplaatst van 2020 naar 2021
In verband met de COVID-19 maatregelen heeft deze show niet plaats kunnen vinden op 29 maart 2020. De nieuwe datum voor deze voorstelling was 27 januari 2021, en vervolgens 18 april 2021.
Gezien de huidige maatregelen, wordt de voorstelling nogmaals verplaatst. Kaartkopers hebben per mail bericht gehad over de nieuwe datum, zondag 30 mei 2021.

Het échte verhaal van Roodkapje

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de Wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de Wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig. Eigenlijk is de Wolf helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar glutenvrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Kleurplaat

Vergeet niet de kleurplaat te downloaden want voor de leukste/mooiste kleurplaat, (die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd) is er een leuke prijs te winnen! De kleurplaat is hier te downloaden.

Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. 

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.