De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 juni niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Familie Musical
Archief

Roodkapje

Het ware verhaal van Roodkapje

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

inclusief servicekosten en garderobe

Het bekende sprookje van Roodkapje, gebracht met de inmiddels bekende twist van Langhout Theaterproducties. Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud!

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de Wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de Wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig. Eigenlijk is de Wolf helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje? De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar glutenvrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje verteld heeft!

Kleurplaat

Vergeet niet de kleurplaat te downloaden want voor de leukste/mooiste kleurplaat, (die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd) is er een leuke prijs te winnen! De kleurplaat is hier te downloaden.

Na afloop van de voorstelling is er een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. 

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Archief