Cabaret

Roué Verveer

Omdat het niet anders kan

Cabaretier Roué Verveer komt in deze bijzondere tijd met een speciaal cabaretprogramma getiteld Omdat het niet anders kan. In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden er heel anders uit is komen te zien. Bestel je tickets en kom hard lachen om alles wat Roué heeft meegemaakt!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
vrijdag 02-07-2021 19:00 uur € 25,00 - € 25,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. Omdat het niet anders kan bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reserverig te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.