Muziek
Archief

Roy Orbison & Buddy Holly

The Rock 'N' Roll Dream Tour

De hologramshow Roy Orbison & Buddy Holly - The Rock ’N’ Roll Dream Tour komt voor twee shows naar Nederland, waarvan één in MartiniPlaza! Tijdens dit bijzondere concert brengen hologrammen van de legendarische zangers hun grootste hits, ondersteund door live band.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten

De show brengt de Rock And Roll Hall-Of-Fame legendes opnieuw tot leven door middel van de nieuwste hologramtechnieken en geremasterd geluid in combinatie met een live band. De show neemt het publiek mee terug in de tijd naar de hoogtijdagen van de rock-'n-roll waarin Roy Orbison en Buddy Holly het podium bestegen.

Roy Orbison

De Amerikaanse country- en rockzanger Roy Orbison, volgens Elvis Presley ‘de grootste zanger ter wereld’, brak in 1960 wereldwijd door met Only The Lonely. Daarna volgden nog vele hits zoals Crying, In Dreams, Oh Pretty Woman en You Got It. Roy Orbison is onder meer opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame, de Nashville Songwriters Hall of Fame, de Songwriters Hall of Fame en Musicians Hall of Fame. Ook kreeg hij postuum een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Buddy Holly

Op zijn zestiende was Buddy Holly al een doorgewinterde artiest die niet alleen bekend stond om zijn karakteristieke uiterlijk maar vooral ook om zijn feilloze beheersing van verschillende muziekstijlen. Hij scoorde hits met Peggy Sue, Oh Boy!, Not Fade Away en That'll Be the Day. Holly was ook een van de eerste artiesten die technieken als double-tracking gebruikte op zijn albums. Samen met zijn geliefde band The Crickets besteeg Buddy Holly in hoog tempo de Amerikaanse hitlijsten.


Preview

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Roy Orbison & Buddy Holly theaterschotel samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten (17,50). Tijdens het bestellen van je kaarten of via deze pagina is ook à la carte reserveren mogelijk. 

Roy Orbison & Buddy Holly theaterschotel
Gegrilde rundersteak | Barbecuesaus | Gepofte aardappel met zure room, spekjes en cheddar | American coleslaw

Archief