Cabaret

Rundfunk

Todesangstschrei

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Nu komen de heren terug naar het theater met hun nieuwe voorstelling Todesangstschrei.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 12-11-2022 20:00 uur € 28,70 - € 28,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje.

Tijd om op eigen benen te staan

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Recensies

De Volkskrant ⭐⭐⭐⭐
‘Het maakt ook deze tweede show tot ijzersterk en spannend cabaret.’

Het Parool
‘Sublieme timing, naadloos samenspel en goed uitgedachte details.’

Trouw ⭐⭐⭐⭐
‘Van de Velde en Van Kalmthout beheersen hun stijl tot in de puntjes’

Theaterkrant
‘Rundfunk slaagt er (opnieuw) in het genre naar een hoger plan te tillen.’

NRC ⭐⭐⭐⭐
‘De voorstelling is opvallend scherp gesneden, de timing is perfect, het tempo moordend, de grapdichtheid hoog.’

De Telegraaf ⭐⭐⭐⭐
‘De voorstelling barst van de geinig verrassingseffecten die voor flitsend vermaak zorgen.’

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.

Scenefoto Rundfunk

Cast & Creatives

Cast
Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde

Creatives
Regie | Peter van de Witte

Rundfunk