Familie
Archief

Rupsje Nooitgenoeg

Vier magische verhalen van Eric Carle

Pas op, er komt een hele hongerige rups het theater ingekropen! Rupsje Nooitgenoeg eet overal doorheen totdat hij zich ontpopt tot een hele mooie vlinder.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten & garderobe

Deze hartverwarmende voorstelling is gebaseerd op vier spannende verhalen van kinderboekenschrijver Eric Carle en weet al 48 jaar de harten van families over de hele wereld te veroveren. Kleine en grote bezoekers worden in een spel van licht, geluid en beelden meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. De voorstelling is een feest der herkenning voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. 

De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen iedereen in verwondering en laten het favoriete insectje van jong en oud tot leven komen. Een magische voorstelling waarbij iedereen met een glimlach het theater verlaat. Van dit rupsje krijgt niemand genoeg! Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Om alvast in de stemming te komen

Kleurplaat-winactie

Kleur de Rupsje Nooitgenoeg kleurplaat op je allermooist in, leven hem voor de voorstelling bij ons in en wie weet ben jij gelukkige winnaar van een Rupsje Nooitgenoeg DVD! Na de voorstelling worden de winnaars bekend gemaakt.

Archief