De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Theatercollege
Archief

Wubbo's last words: Save the Earth!

2 uur durend multimediaal theaterspektakel

Een show met Jörgen Raymann vol humor, een megagroot videodecor, een liveband en de geweldige zang van Bert Heerink (bekend van de hardrockband Vandenberg). In de voorstelling komen het leven en de dromen van één van Nederlands meest inspirerende persoonlijkheden voorbij: astronaut Wubbo Ockels.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Wubbo werd de eerste Nederlandse astronaut toen hij in 1985 aan boord van de Space Shuttle Challenger zat. Beleef deze lancering met unieke beelden uit zijn camera, geschoten vanuit de Challenger. Hier ontstond zijn passie om de aarde ‘te redden’. Hoe? Met uitvindingen, vooruitstrevende ideeën en ontzettend veel energie. Hij had helaas te weinig tijd voor deze tweede missie en overleed op 18 mei 2014. Deze show spreekt alle generaties aan met indrukwekkende beelden en nieuwe muzikale spektakelstukken. Aangevuld met nummers van o.a. Michael Jackson, David Bowie, John Farnham én Pink Floyd. Jörgen Raymam beleeft alles op zijn kenmerkende manier met zowel diepgang als heerlijke humor. 

In samenwerking met o.a. Plastic Soup Foundation en de Lions Club. 

Wubbo Ockels


Archief