Musical
Archief

Selma Ann Louis

Komische en muzikale road-movie musical met Plien & Bianca en Arjan Ederveen

Zowel Plien & Bianca als Arjan Ederveen behoeven eigenlijk geen introductie. Alle drie staan al jaren garant voor droogkomische en kwalitatieve producties in volle theaterzalen en op televisie. Nu zijn ze voor het eerst samen te zien in de nieuwe voorstelling van theatermaker Pieter Kramer: Selma Ann Louis.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Slap van het lachen en een traan van ontroering
Als de jeugdvrienden Selma, Ann en Louis elkaar na lange tijd weer terugzien, besluiten ze de reis die ze na hun eindexamen maakten nog eens over te doen. Voor ze goed en wel vertrokken zijn, slaat het noodlot toe: ze raken betrokken bij een schietpartij. In hun pogingen uit handen van de politie te blijven, werken ze zichzelf steeds verder in de nesten. Selma Ann Louis is een komische en muzikale voorstelling; inclusief zang en dans, bloedstollende achtervolgingsscenes, dubbelrollen en haastverkledingen. In een interview met Jacques d’Ancona zegt Plien van Bennekom: “Zonet slap van het lachen, constateer ik later dat ik een traan van ontroering wegpink als we met het hele ensemble ‘Nooit meer naar huis’ zingen in de finale van de show.”

Dezelfde makers als ‘In de ban van Broadway’
Als vakman met een kinderlijke verwondering, is Pieter Kramer de ongekroonde koning van de allround familievoorstelling. En daar gaat hij vrolijk mee door. Altijd vol visueel spektakel en intelligente humor voor jong & oud. Hij werkte al veelvuldig en succesvol samen met Ederveen (o.a. Theo & Thea, 30 Minuten en meerdere voorstellingen van het Ro Theater); en regisseerde Bianca in In de ban van Broadway. Deze met vier Musical Awards bekroonde theaterproductie werd geschreven door Nathan Vecht (o.a. Kunsthart, Gidsland, Don Juan en Post), die ook verantwoordelijk is voor het script van Selma Ann Louis. Overige rollen worden vertolkt door o.a. door Bas Hoeflaak, Rosa Veltman, Janna Adank Anne Prakke, Mark Lindeman en Joshua Albano. De muziek ligt in de capabele handen van de gebroeders Groenteman.

Dagblad van het Noorden ****
"Arjan Ederveen speelt de beste, meest consequente rol uit zijn carrière"

AD *****
"Heerlijk spektakelstuk"

Selma Ann Louis schotel

Van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 juli is er een speciale Selma Ann Louis schotel verkrijgbaar in restaurant Inspirations. Klik voor de schotel en om te reserveren op onderstaande knop.


Vervoer

In samenwerking met Veenstra Reizen biedt MartiniPlaza diverse busreizen aan. Kijk hier voor meer informatie.


Stichting Theateralliantie presenteert theaterproducties in Nederland en België, die in samenwerking tussen producenten en theaters worden gerealiseerd. In samenwerking met 9 theaters en BOS Theaterproducties presenteert de Theateralliantie de roadmovie-musical Selma Ann Louis.

Archief