Musical
Archief

Soof de Musical

Het hele publiek eet mee!

Soof de Musical is een overheerlijke theaterversie van de succesvolle eerste film Soof. Nieuw, origineel en uniek theater met dezelfde heerlijke, herkenbare ingrediënten én een topcast met onder anderen Maike Boerdam en Winston Post.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Prijzen inclusief servicekosten, garderobe & koffie en thee in de pauze

Soof de Musical

Dichterbij Soof kun je eigenlijk niet komen. De keuken van Soof draait namelijk midden op het podium. Daar gebeurt het. Er wordt gedronken, gepraat, gehuild, gekookt en … geprutst. Want we weten allemaal, het leven ís nou eenmaal niet altijd even makkelijk. Zeker niet als je veertig bent. En druk. En niet perfect.
Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken ook wat lekkers (2 hapjes) voorgeschoteld. Wil je bij Soof ín de keuken zitten? Bestel dan VIP-tickets (inclusief 5 hapjes en 2 drankjes) en neem plaats middenin de vrolijke chaos.

Cast

Maike Boerdam (Soof), Noël van Santen (Kasper, echtgenoot), Juul Vrijdag (moeder Hansje), Winston Post (Jim), Julia Nauta (Sascha), Annette Gerritsen (als zichzelf) en anderen.


VIP TICKETS voor op het podium

Soof nodigt je graag uit in haar keuken. Op het podium. Daarom is het mogelijk speciale VIP tickets te bestellen waarmee je de allerbeste plaatsen hebt. Met je neus bovenop alle chaos en de flamboyante personages, maar vooral ook: bovenop de heerlijke hapjes die Soof klaarmaakt tijdens de voorstelling. Deze krijg je uitgeserveerd, samen met twee drankjes. Let op: het kan wel zijn dat je aan het werk wordt gezet. Soof kan zomaar vragen of u even in de soep wilt roeren, of een paar aardappels schilt.

De vrije zitplekken op het podium hebben het beste zicht en bieden de leukste ervaring. Mis het niet! Voordelen van de VIP tickets:

  • Kies zelf de beste plek op het podium.
  • geniet van vijf heerlijke hapjes*
  • ontvang twee drankjes.
  • je zit letterlijk in de voorstelling.
*De hapjes vormen samen een kleine maaltijd. Er wordt geen vis geserveerd, wel vlees en vega. Het is mogelijk om dieetwensen door te geven.


VIP-tickets: Soof legt uit!

Kook je helemaal SOOF!

Op zoek naar een leuk vrijgezellenuitje of gewoon een gezellige dag samen met vriendinnen of collega's? Kies dan voor het Kook je helemaal SOOF arrangement. Een compleet verzorgde middag én avond uit. Het arrangement is telefonisch te boeken via 050 5222 797 (op werkdagen tussen 12:00 en 17:00 uur). Klik op de onderstaande button voor meer informatie!
Archief