Soul Sisters

Muzikaal eerbetoon aan onder meer Tina Turner, Aretha Franklin en Chaka Kahn

De muziek is zwart, swingend en tijdloos. Geniet van het onnavolgbare repertoire van onder meer Tina Turner, Aretha Franklin en Chaka Kahn tijdens Soul Sisters. Deze spectaculaire soul- & Motown voorstelling presenteert alle grote hits uit deze muzikale stroming met een hoofdrol voor het repertoire van Tina Turner.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 27-02-2020 20:00 uur € 47,20 - € 71,20 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Glitter, glamour en swingende muziek

De weergaloze songs van Tina Turner worden op spectaculaire wijze uitgevoerd door een grote live band en drie echte ‘Soul Sisters’ die de nummers begenadigd vertolken. Geniet van iconische hits als ‘Private Dancer’, ‘Respect’ en ‘I’m Every Woman’ tijdens een twee uur durend muzikaal spektakel.

Soul Sisters is één van de grootste voorstellingen op dit gebied die ooit in Nederland geproduceerd is. Alles wordt uit de kast getrokken om het publiek een swingende en onvergetelijke soul avond te bezorgen. Stil zitten is bijna onmogelijk!
Naast getalenteerde muzikanten, zangers en een uitgebalanceerd repertoire, wordt veel aandacht besteed aan de presentatie van het concert. De hele voorstelling straalt glitter en glamour uit. Dat geldt zowel voor het decor, de uitbundige kostuums als de muziek. Soul Sisters is dan ook een onmisbaar concert voor elke muziekliefhebber en slechts korte tijd in Nederland te zien.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciale Soul Sisters schotel samengesteld. Klik hier om de schotel te reserveren. Liever à la carte dineren? Klik hier om à la carte te reserveren. 

Soul Sisters theaterschotel
Gebraden rollade van het rund | Saus espagnole met cranberries | Witlofschoteltje | Frisse salade