Muziek
Archief

Soul Sisters in Concert

Muzikaal eerbetoon aan onder meer Tina Turner, Aretha Franklin, Diana Ross en andere Soul & Motown artiesten

Met glitter, glamour en een energieke glimlach brengen Soul Sisters het onnavolgbare repertoire van de grote Soul & Motown legendes in een hartverwarmende uitvoering.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Simply the best

Soul Sisters is ‘Simply the Best’ voor elke liefhebber van dit bijzondere genre. Bij Soul Sisters horen we het repertoire van de Great Ladies of Soul, maar tijdens de eerste tour zullen ook nummers van The Jackson 5, Stevie Wonder, Marvin Gaye en anderen legendes worden gezongen door Nederlands grootste soul zanger Bo Saris.

De muzikanten van Soul Sisters, inclusief een indrukwekkende sectie blazers, zijn zodanig gecast om dit specifieke genre op overtuigende en vooral geloofwaardige wijze uit te voeren. Stil zitten wordt lastig. Het concert is daarmee een spectaculaire reis terug in de tijd langs alle grote hits van Tina Turner als Nutbush City Limits, Simply The Best, River Deep - Mountain High en Help!, maar zeker ook een eerbetoon aan het onlangs opgedoken Amazing Graze en ander legendarische songs van Aretha Franklin.

Spectaculair muziektheater

De zangeressen Jacqueline 'Jackey' Jonkers en Gitty Pregers zorgen onder aanvoering van de van oorsprong Surinaamse artieste Peggy Sandaal, met elkaar voor vuurwerk op het toneel. Een taak die Sandaal kan worden toevertrouwd. Ze heeft een indrukwekkend CV opgebouwd met klinkende namen erop als Aïda, The Lion King, het Eurovisie Songfestival (als backing vocal) en diverse prestigieuze internationale Motown producties.

Samen met haar collega’s vertolkt ze tijdens Soul Sisters met het grootste gemak zowel ingetogen, emotioneel als swingend repertoire waardoor de voorstelling boeit van de eerste tot de laatste minuut. Samen met een live band onder leiding van Kid Creole and the Coconuts drummer Dave Imby en een cast van topmuzikanten maakt ze van Soul Sisters dan ook simpelweg een voorstelling die niemand mag missen. Vergeet uw zorgen en verwarm uw hart met de meest swingende Soul & Motown hits uit de muziekgeschiedenis. Mis het niet en verzeker uzelf op tijd van tickets!

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Soul Sisters theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Soul Sisters theaterschotel
Gebraden rollade van het rund | Saus espagnole met cranberries | Witlofschoteltje | Frisse salade

Archief