Familie Evenement
Archief

Mega Indoor Springkussenfestival 2020

Kom in de meivakantie stuiteren in MartiniPlaza

Het kabinet heeft bekendgemaakt dat alle evenementen in Nederland boven 100 personen t/m 6 april worden afgelast. MartiniPlaza heeft uit voorzorg besloten dat het Mega Indoor Springkussenfestival geen doorgang kan vinden in de meivakantie 2020.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Prijzen zijn inclusief servicekosten. Een online gekocht ticket is te gebruiken op één dag naar keuze. Toegangskaarten zijn ook te koop aan de kassa van het evenement.

In samenwerking met Feestverhuur Groningen bouwen we MartiniPlaza weer om tot het Mega Indoor Springkussenfestival. De naam zegt het al, alles is indoor dus je kunt heerlijk ravotten en stuiteren met je vriendjes en vriendinnetjes, ongeacht wat voor weer het is. Dit evenement is niet alleen leuk voor de kids, door de lucht vliegen is voor jong en oud een groot genot.

Er is mega veel te beleven: als je klaar bent met op en neer springen kun je glijden, klimmen, een rodeo stier rijden, stormbanen over, voetballen en nog veel meer. Er is 12000 m2 aan vertier aanwezig en natuurlijk kun je er een hapje en een drankje krijgen. Even alle energie kwijt tijdens deze leuke dag voor het hele gezin.

Wanneer?

Woensdag 29 april t/m vrijdag 1 mei 2020, van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree

Ouders en kinderen t/m 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 3 jaar:
Early bird ticket € 8,00 (t/m 28 april)
Regulier ticket € 10,00 (vanaf 29 april)


Juniorclub lid van FC Groningen?
Speciale actie voor Juniorclub leden van FC Groningen. Op vertoon van jouw juniorclubkaart hoef jij nu maar € 5,00 entree te betalen op een dag naar keuze. (Junior Clubdag vindt plaats op vrijdag 1 mei 2020)

Kinderfeestje

Een kinderfeestje op mega-springkussens? Dat kan! We hebben nu twee arrangementen samengesteld voor een dag 'all inclusive' springplezier!


Archief