Familie Musical
Archief

Sprookjessprokkelaar de Musical

Een theaterproductie van de Efteling

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten & garderobe

Het verhaal

Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? 

Volg Sterre haar spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical de Sprookjessprokkelaar. Zeer geschikt voor ouders en grootouders met hun (klein)kinderen (6+).

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

Deze voorstelling is verplaatst van zaterdag 13 naar zaterdag 20 april 2019.

Een visuele beperking? 

De Sprookjessprokkelaar is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit speciaal horen via een draadloze koptelefoon en vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze voorziening gebruik de bij het bestellen het prijstype koptelefoon. 


Om alvast in de stemming te komen


Archief