Familie Musical

Sprookjessprokkelaar de Musical

Een theaterproductie van de Efteling

Leef mee met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 20-04-2019 13:30 uur € 17.50 - € 22,11 bestel
bestel

Inclusief servicekosten & garderobe

Het verhaal

Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar? 

Volg Sterre haar spannende zoektocht naar verhalen in de Efteling familiemusical de Sprookjessprokkelaar. Zeer geschikt voor ouders en grootouders met hun (klein)kinderen (7+).

Deze nieuwe familiemusical is gebaseerd op het succesvolle boek De Sprookjessprokkelaar van Paul van Loon, Prinses Laurentien van Oranje en de Efteling, waar inmiddels ruim 18.000 exemplaren van verkocht zijn.

Deze voorstelling is verplaatst van zaterdag 13 naar zaterdag 20 april 2019.

Meespelen in de musical? Geef je nu op samen met je opa of oma!

Ben jij tussen de 7 en 10 jaar oud (met kledingmaat 128 of 140) en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de Sprookjessprokkelaar de musical. En wie weet schitteren jullie binnenkort samen op het podium van MartiniPlaza. We hebben alles wat je nodig hebt voor je op een rijtje gezet. 

Meer informatie
Inschrijfformulier
Voorwaarden

Vul het inschrijfformulier in en stuur het vóór 1 april naar marketing@martiniplaza.nl.  

Een visuele beperking? 

De Sprookjessprokkelaar is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk van Komt het Zien! live audiobeschrijving. Blinden en slechtzienden kunnen dit speciaal te horen via een draadloze koptelefoon en vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums.

Wanneer je gebruik wilt maken van deze voorziening gebruik de bij het bestellen het prijstype koptelefoon. 


Om alvast in de stemming te komen