De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 juni niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Beurs
Archief

Stadjersmarkt

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Dit betekent dat dit evenement niet door kan gaan. Voor meer informatie kunt u terecht bij de desbetreffende organisatie (Vitalis).

Eén van de grootste organisatiebureaus, ‘Vitalis’ uit Emmen, organiseert met regelmaat de Stadjersmarkt. Op deze gezellige markt kunt u langs de verschillende stands struinen en luisteren naar live muziek. De Stadjersmarkt is een gezellig dagje uit met het gezin, want ook uw kinderen kunnen zich uitleven bij de vele gratis kinderattracties.

Op deze vlooienmarkten vindt u een brede collectie van gebruikte en antieke spullen en een zeer gevarieerd aanbod aan nieuwe artikelen op de braderieën. Tevens is er regelmatig live muziek en zijn er gratis kinderattracties met onder andere een springkussen en een mobiele speelwagen met glijbanen en ballenbak.

Datum en tijd

Zondag 29 maart 2020.
Inruimen voor standhouders is tussen 8.00 en 9.30 uur.
De kassa is open van 10.00 tot 16.00 uur. De markt duurt tot 16.30 uur (standhouders dienen te blijven staan tot 16.30 uur).

Entree

Volwassenen € 3,50 per persoon
Kinderen t/m 13 jaar gratis. 


Ga voor meer informatie naar de website van Vitalis.

Archief