Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 19 t/m zo 24 augustus. Lees hier meer
Muziek
Archief

Stadspark Live

Twintig jaar nadat The Rolling Stones en Tina Turner op een uitverkochte drafbaan stonden, zorgen Mojo en Groningen samen voor meer muziek in het Stadspark.
De afgelopen decennia bleef het - op het Bevrijdingsfestival en Kingsland na - relatief stil in het groene park van 140 hectare groot, ten zuidwesten van de stad Groningen. Daar komt vanaf komende zomer verandering in met het nieuwe eendaagse muziek-event: Stadspark Live.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Op het affiche van de eerste editie van Stadspark Live staan de namen van niemand minder dan poplegende Sting en Neerlands’ trots Anouk. Samen met The Specials, Tom Odell , Ronnie Flex & Deuxperience en Daniël Lohues zorgen zij voor een hele dag live muziek van de bovenste plank, vanaf 13:00 tot 23:00 uur. 

Gedurende de hele dag is er een ruime keuze in heerlijk eten om je vingers bij af te likken. Of het nu de programmering of het menu betreft: alle smaken komen voorbij voordat Stadspark Live haar hekken sluit om middernacht.

Sting

Sting komt voor Stadspark Live naar Groningen met de Sting: My Songs tour. Het belooft een meeslepende, dynamische show te worden met de nadruk op de meest geliefde liedjes van de 16-voudige Grammy Award-winnaar uit zijn oeuvre met The Police en als soloartiest . Fans kunnen tijdloze klassiekers als Engelsman In New York, Fields Of Gold, Shape of My Heart, Every Breath You Take, Roxanne, Message In A Bottle en nog veel meer horen. Live ten gehore gebracht door Sting en zijn band.

Anouk

De Haagse zangeres Anouk scoort al sinds eind jaren ’90 hit na hit, maar heeft al sinds 2015 niet meer in Groningen op het podium gestaan. Bezoekers van Stadspark Live kunnen genieten van de Engelstalige hits én horen nieuw materiaal in haar eigen taal.

The Specials

Bij The Specials wordt het wel heel lastig om stil te blijven staan. Zij staan met hun 2-tone ska garant voor een energie die echt iedereen in beweging krijgt. De Britse singer-songwriter Tom Odell is de stem van nu en geen onbekende in het Stadspark. Afgelopen jaar stond hij nog op Bevrijdingsfestival Groningen en nu komt hij terug naar de drafbaan met nieuwe muziek, waaronder ongetwijfeld zijn huidige hit “Half As Good As You”.

Ronnie Flex & Deuxperience

Een van de meest gestreamde Nederlandse artiesten Ronnie Flex speelt met Deuxperience al zijn hits, met een Caribisch tintje. Ze brengen gegarandeerd de ultieme zomer-vibe naar het park in Groningen.

Daniël Lohues

Troubadour Daniël Lohues komt met zijn 5 koppige band naar Stadspark Live. Ze doen een greep uit de bandnummers uit zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. 


Archief