Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 19 t/m zo 25 augustus. Lees hier meer
Beurs
Archief

Stoffenspektakel

De gezelligste stoffenbeurs van Nederland!

Stoffenspektakel kent inmiddels 25 edities in MartiniPlaza. Landelijk bekende stoffenaanbieders presenteren en verkopen de nieuwste stoffen en collecties. Op ieder spektakel vindt u minimaal 140 stoffenkramen. Soms zelfs meer dan 200 kramen met ongeveer 70 stoffenaanbieders. Er wordt een aanbod gepresenteerd dat u nergens anders tegen zult komen.

Stoffen, fournituren en patronen

De stoffen die u kunt verwachten zijn van bekende stoffenmerken en confectie - ateliers. Veel stoffenaanbieders hebben via hun leveranciers beschikking over patronen en patronenboeken. Ook zijn er specialisten in patronen aanwezig die alles op het gebied van patronen aanbieden. Met stoffendealers uit heel Nederland wordt een uniek aanbod gepresenteerd.

Demonstraties

Op Stoffenspektakel worden vele demonstraties gegeven. Zo wordt door de regionale BERNINA naaimachine dealer gedemonstreerd hoe u het beste kleding kunt vervaardigen met de nieuwste machines. Bekende, maar ook nieuwe technieken komen aan bod. Tevens toont men hoe u kleding kunt customizen door te borduren of applicaties op te brengen. Modevakscholen zijn soms aanwezig om u te tonen hoe u zich nog beter kunt scholen in het vervaardigen van kleding.

Datum en aanvang

Woensdag 20 februari 2018
09:30 - 16:30 uur

Entree

Gratis toegang

Kijk voor meer informatie op de website van Stoffenspektakel.


Een dag op het Stoffenspektakel


Archief