Muziek
Archief

The Story of George Michael

Charly Luske en live band

Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live band nog een seizoen terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! zullen de zalen opnieuw op zijn kop worden gezet.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

George Michael, die op 25 december 2016 plotseling overleed, kennen we als de meest succesvolle zanger uit de jaren 80 en 90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. Ook nu weet het popicoon nog volle zalen te trekken. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet. Onder aanvoering van Bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste kenner, wisselen de hits, parels en anekdotes elkaar af.

Theaterparadijs
“De liefde voor het repertoire is voelbaar. Het terugvallen op superlatieven is dan ook de enige keuze: briljant, ontroerend en een niet te missen voorstelling! Een ode aan het muzikale genie die George Michael heet."

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor u een speciaal George Michael buffet samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Archief