Muziektheater
Archief

Superjuffie!

De toren van geluid

Na de Pluim van de Kinderjury en een eigen bioscoopfilm komt Superjuffie naar de theaters gevlogen!

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe

Dit is juf Josje.
Een heel gewone juf.
Maar kunnen jullie een geheim bewaren?
Nee? Stop dan met lezen!
Ja? Luister dan goed!
Josje is namelijk een heel bijzondere juf.
Ze is Superjuffie!

Redder in nood

Als er een dier in gevaar is, verandert juf Josje in Superjuffie. Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een tornado door de lucht. Zo redt ze alle dieren net op tijd! Al snel ontdekken haar leerlingen en Hakim, de conciërge, haar bijzondere gave. Gelukkig beloven ze niets tegen de strenge directeur te zeggen. Ondertussen gebeuren er hele vreemde dingen in de stadsdierentuin….Komt Superjuffies hulp op tijd?

Een nieuw avontuur

De Superjuffie!-boeken van Janneke Schotveld, met illustraties van Annet Schaap, zijn al lange tijd een groot succes en zijn met vele prijzen bekroond. De makers van De Toren van Geluid zijn Superblij om met Superjuffie een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kunnen niet wachten om het verhaal over de lieve en stoere Juf Josje naar de theaters te brengen!

MEET & GREET

Juf Josje en haar vrienden zijn heel benieuwd wat jullie van het avontuur vonden. En misschien wil je wel met Superjuffie op de foto? Hopelijk vliegt ze niet weg om een dier te redden!

DE TOREN VAN GELUID: Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor peuters, kleuters en ouder(s). Via toegankelijke voorstellingen, waarbij eenvoud en helderheid voorop staan, wil de theatergroep kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Eerder maakte het gezelschap voorstellingen rondom o.a. ‘Agent en Boef’, ‘Pim & Pom’ en ‘Ssst! De tijger slaapt’ (Uitverkocht Award, de Harmonie).

Quotes uit recensies

Een voorstelling met een hele grote glimlach! Chapeau! (over Pim & Pom – Fieperdepiep!) ★★★★ De Theaterkrant

Dolenthousiast zijn onze kleuters over de voorstelling. Hier wordt al de hele week ‘gefopt’ en het liedje ‘In de gevangenis’ gezongen! (over Agent en Boef). Scholentoer St. Openbaar Onderwijs, Westland

We kijken uit naar jullie volgende voorstellingen, ze zijn altijd zo mooi vormgegeven, fris en met uitstekend spel! Bilbliotheektheater, Rotterdam

Cast & Creatives

Cast
Rose-Anne van Elswijk, Laura Burgmans of Jennifer van Brenk, Norman van Huut of Mark Willekens

Creatives
Regie | Benno Hoogveld
Script | De Toren van Geluid
Liedteksten | Jan Groenteman
Muziek | Jan en Keez Groenteman
Decorontwerp | Kathelijne Monnens
Decorbouw | Nederhout
Poppen | Mieke van der Hulst
Kostuums | Anouk van Schie
Licht | Alex van Doesburg
Grafisch Vormgeving | Henk van der Gugten

Archief