Sport

Super Sunday: Donar & Lycurgus

Het is Super Sunday in MartinPlaza!

Sportliefhebbers kunnen zondag 11 november in Groningen drie topsportwedstrijden achter elkaar bezoeken op ‘Super Sunday’.
FC Groningen speelt om 12.15 uur de Derby van het Noorden in het eigen Hitachi Capital Mobility Stadion tegen sc Heerenveen. Vervolgens komen de basketballer van Donar om 15.00 uur in Martiniplaza in actie tegen Apollo Amsterdam en aansluitend speelt Abiant Lycurgus om 18.00 uur de volleybaltopper tegen Draisma Dynamo uit Apeldoorn.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijd van FC Groningen loopt via de website van de club www.fcgroningen.nl. Voor de beide andere wedstrijden is het mogelijk om voor een gunstige prijs (14 euro volwassene en 7,50 jeugd t/m 17 jaar in de voorverkoop) via www.donar.nl kaarten aan te schaffen. Iedereen met al een geldige kaart (seizoenkaart of losse verkoop) voor de wedstrijd van Donar tegen Apollo Amsterdam heeft tevens gratis toegang tot de volleybalwedstrijd, die daarna wordt gespeeld tussen Lycurgus en Dynamo Apeldoorn. Tevens hebben de seizoenkaarthouders van Lycurgus ook toegang tot de wedstrijd Donar tegen Amsterdam.

Je kaartje is geld waard!
Op zaterdag 17 november is er nog een topsport evenement in MartiniPlaza:  Glorious Heroes presents Enfusion. Live uitgezonden in maar liefst 40 landen! Lever je kaartje voor de SuperSunday wedstrijd van FC Groningen of Donar en Lycurgus in bij de kassa van MartiniPlaza en ontvang 10 euro korting op een kaartje voor dit sportevenement! Let op: deze actie geldt alleen aan de kassa van MartiniPlaza.