Openingstijden De receptie en kassa zijn gesloten van ma 15 juli t/m zo 11 augustus en van ma 19 t/m... Lees hier meer
Theatercollege
Archief

Te Lijf!

Isa Hoes en Medina Schuurman gaan het theater in

Na het succes van hun boek Te Lijf en hun nieuwste boek I’M Lijfboek onderzoeken de hartsvriendinnen de positie van de ouder wordende vrouw in deze maatschappij. Dit doen zij op een openhartige en persoonlijke manier aangevuld met een grote dosis humor en zelfrelativering.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Isa & Medina

Isa en Medina halen het ouder worden en de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd, hart, rimpels, opvliegers en stress maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Isa en Medina delen persoonlijke inzichten, ervaringen, kennis van specialisten en tips & tricks waar iedere vrouw van 40+ haar voordeel mee kan doen.

De voorstelling

In deze theatershow zeggen de dames waar het op staat en doorbreken ze taboes. De voorstelling, waarin Isa en Medina ook zichzelf en hun omgeving op de hak nemen, is niet alleen interessant voor vrouwen. ‘De mannen zijn heel welkom,’ zegt Medina. ‘Na de voorstelling hebben ze meer inzicht en begrip voor vrouwen in deze fase van hun leven.’ Dus: ook zeer geschikt voor mannen.

Ladies Day & Night

Op vertoon van je Te Lijf-ticket heb je gratis toegang tot de Ladies Day & Night beurs op dezelfde dag! 
Klik hier voor meer info.


Archief