De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Musical
Archief

The Addams Family

Een macaber humoristische musicalbeleving!

Na War Horse, De Tweeling en Fiddler on the Roof staat er opnieuw een grote productie in MartiniPlaza. De Nederlandse bewerking van de Broadway hit musical is de grootste, reizende productie in Nederland. Met een absolute sterrencast, live orkest, prachtige decors en spectaculaire effecten mag je deze macaber humoristische musical niet missen.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Geheime liefde en een macaber diner

De gepassioneerde Gomez en zijn geliefde, de bloedstollend mooie Morticia, hun duistere ‘schatjes’ Wednesday en Pugsley, Oom Fester, Oma en uiteraard butler Lurch treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor het theater. Dochter Wednesday Addams is volwassen geworden en draagt een schokkend geheim met zich mee: ze is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin! Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner komt de waarheid aan het licht. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.

Dagblad van het Noorden⭐⭐⭐⭐⭐
"Allure en uitzonderlijke klasse"

De Volkskrant⭐⭐⭐⭐⭐
"Met perfect komediespel en verbluffende theatrale effecten stijgt The Addams Family naar grote hoogten"

Cast

Pia Douwes (Morticia), Johnny Kraaijkamp (Gomez), Tony Neef (Oom Fester), Marjolein Teepen (Wednesday), Martijn Vogel (Pugsley), Irene Kuiper (Oma Eudora) en anderen.

Achtergrond

De muzikale komedie The Addams Family  is gebaseerd op de personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten zijn geschreven door Andrew Lippa, die onder andere ook het script, muziek en teksten voor de Drama Desk prijswinnende musical The Wild Party schreef. Marshall Brickman en Rick Elice schreven samen het script voor de meermaals bekroonde Broadway musical Jersey Boys. Marschall Brickman won in 2012 vijf Tony Awards. Het creatieve team van de nieuwe Nederlandse versie van The Addams Family zal worden aangevoerd door regisseur Paul Eenens, choreograaf Stanley Burleson, vertaler/bewerker Jon van Eerd en West End musical director Dave Keech. Een team dat garant staat voor een meesterlijke productie. 

 

Om alvast in de stemming te komen


Stichting Theateralliantie presenteert theaterproducties in Nederland en België, die in samenwerking tussen producenten en theaters worden gerealiseerd. In samenwerking met 7 theaters en TEC Entertainment presenteert de Theateralliantie de musical The Addams Family.

Archief