De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 juni niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Muziek Concert
Archief

The Hollies

Voor het eerst op tour in Nederland.

Met The Beatles en The Rolling Stones vormden The Hollies in de jaren ‘60 de voorhoede van de British Invasion, die de wereld veroverde met hun beatmuziek.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten. 

The Hollies

Het was een hitmachine die in de jaren ‘60 en ‘70 nimmer haperde. Sterker: The Hollies draaiden tussen 1963 en het midden van de jaren ‘70 dusdanig op volle toeren, dat ze meer hit successen kenden dan de The Beatles. Bobby Elliott (75) en zanger/gitarist Tony Hicks (71) zijn de twee laatst overgebleven originele leden van The Hollies.

Met The Rolling Stones is het de enige band die sinds de jaren ‘60 zonder onderbreking speelt. Van de tegenwoordige Hollies maken behalve Elliott en Hicks, bassist Ray Stiles, gitarist Steve Lauri, toetsenist Ian Parker en zanger Peter Howarth deel uit. Wereldwijd vormen The Hollies de jukebox van een complete generatie. Bus Stop, Carrie-Anne, He Ain’t Heavy, He’s my Brother… Het is een greep uit het schatrijke oeuvre van de band.


Om alvast in de stemming te komenArchief