Corona | GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer
Muziek
Archief

The Rod Stewart Story

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe en pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Some guys have all the luck

Eindelijk een grote show rondom een van de grootste iconen van de rockmuziek: Rod Stewart. Een grote hit in Engeland en nu te zien in Groningen.

Het verhaal en de muziek van een absolute wereldster met ontelbare hits op zijn naam wordt gebracht door een fantastische zanger (Paul Metcalfe) die bijna niet van echt te onderscheiden is en een geweldige live-band!

 Don Stewart, Rod Stewart’s brother 
“I’ve seen some Road in my time but Paul is the best one I’ve ever seen” 

Mary Cady, Rod Stewart’s sister
“Paul’s voice and mannerisms were the closest I’ve ever seen to Rod himself” 

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Rod Stewart theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Rod Stewart theaterschotel
Gebakken runderspies | Saus van rode pesto | Aardappelquiche | Groene groenten | Frisse salade

Archief