Thijs Lindhout

100% Inspiratie Show

Toch niet weer zo’n zelfhulp goeroe? Nee hoor! Bij de 100% Inspiratie Show geen zweverig gedoe en geen tsjakkaa roepen… maar een hilarische avond uit waarin je ontdekt hoe je nog gelukkiger kunt worden. Ga mee op reis langs verschillende thema’s die kunnen bijdragen aan jouw geluksniveau. Wat zou je kunnen doen om nog meer te genieten van het leven? Kom erachter tijdens deze inspirerende en hilarische show.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 04-12-2019 20:30 uur € 29,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Thijs Lindhout interviewde de afgelopen jaren meer dan 100 geluksexperts en BN’ers over dit onderwerp. Hij was zo onder de indruk van de resultaten dat hij een theaterprogramma schreef waarin hij de beste inzichten deelt en het publiek met o.a. live drums en muziek meeneemt in zijn verhaal. En met groot succes! In 2018 waren alle shows uitverkocht. 

Probeer je er zelf achter te komen hoe je nog gelukkiger kunt worden… of kom je naar de 100% Inspiratie Show? Zijn nieuwe 12-provincie tour begint op 4 december in MartiniPlaza! 

Een complete avond uit

 Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor u een speciaal Thijs Lindhout buffet samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.