Cabaret

Tineke Schouten - Highlights (reprise)

Met zevenkoppig live orkest

Als tiener stond Tineke Schouten al op het podium bij schoolfeesten, deed ze mee aan diverse talentenjachten en was ze regelmatig op de radio te horen. Inmiddels is zij niet meer weg te denken uit de theaters.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 20-02-2020 20:00 uur € 41,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. Haar voorstelling Highlights is een theateravond gevuld met alleen de beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes. Een reis door haar carrière. Legendarisch en toch steeds weer verrassend. 

Tinekes schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties garandeert een avond vol schaterlachen. De ware Koningin van de Typetjes zet met Highlights dan ook een monumentale show neer. Hoogtepunten uit een carrière van meer dan 35 jaar hilarische cabaretgeschiedenis! Op een verrassende manier aangevuld met nieuw materiaal. Een monument van een show, gegarandeerd een fantastische avond uit!

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Tineke Schouten theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Tineke Schouten theaterschotel
Gebraden rollade van het rund | Saus espagnole met cranberries | Witlofschoteltje | Frisse salade