Muziek
Archief

Tino Martin

Liefde & Geluk

Na de uitverkochte shows in de Ziggo Dome en het grote concert in het Olympisch Stadion zoekt Tino Martin dit najaar de intimiteit van het theater op. De volkszanger brengt tijdens deze tour ook een bezoek aan Groningen.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje
Kaarten zijn ook verkrijgbaar via tinomartintheater.nl

Tino: ‘’De grote concerten in de Ziggo Dome en het Olympisch Stadion zijn natuurlijk geweldig maar het theater is voor mij heel speciaal, je komt heel direct in contact met het publiek, de fans zijn dichtbij en daardoor voelt het heel persoonlijk.’’ Tijdens deze avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen orkest.

Tino Martin brak in Nederland door met de hit Jij Liet Me Vallen. Later scoorde hij hits met Later Als Ik Groter Ben en Laat Me Leven, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en een Sena Performers Award. En het najaar van 2018 was de zanger te zien  in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor u een speciaal Tino Martin buffet samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Archief