Musical

TITANIC de musical

Het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie.

Titanic de Musical vertelt het meeslepende verhaal over hoop, liefde en ambitie. Beleef het indrukwekkende verhaal met iconische muziek, een live-orkest en een sterke cast.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
donderdag 12-05-2022 20:00 uur € 46,70 - € 61,70 bestel
bestel
vrijdag 13-05-2022 20:00 uur € 51,70 - € 66,70 bestel
bestel
zaterdag 14-05-2022 20:00 uur € 51,70 - € 66,70 bestel
bestel
zondag 15-05-2022 14:00 uur € 46,70 - € 61,70 bestel
bestel

Inclusief garderobe, pauzedrankje en servicekosten

Musicalsucces

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort TITANIC de Musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. In 2002 was Titanic de musical de eerste grote musicalproductie in MartiniPlaza Theater. Precies 20 jaar later is het mogelijk om de musicalproductie opnieuw te beleven. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit in MartiniPlaza Theater!

Indrukwekkend verhaal

In april 1912 vertrekt het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar tegelijkertijd kapitein Smith tot wanhoop drijft en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

Tony Award winnaar

In deze grootse musicalproductie met live-orkest beleeft u de laatste dagen en uren van het meest legendarische schip ter wereld. De musical met muziek en liedteksten van Maury Yeston en een script van Peter Stone won vijf Tony Awards (waaronder de awards voor beste musical en beste muziek) en een Drama Desk Award.


Quote(s) uit recensie(s)

★★★★★  “A Triumph'' The Times

★★★★Breathtaking The Guardian

★★★★ Magnificent   The Telegraph

Om alvast in de stemming te komen

Bekijk hier alvast de trailer met beelden en prachtige muziek om in de stemming te komen.

Musical Awards, the kick-off

Tijdens de Musical Awards, the kick-off gaf de cast van de TITANIC hun eerste live optreden. Heb je het gemist of wil je het opnieuw beleven? Bekijk het optreden hier!

Veilig naar het theater

Uw bezoek aan TITANIC de musical is 100% veilig en volgens de regels. Alle theaters leven nauwkeurig de maatregelen van het RIVM na. Mocht het niet mogelijk zijn voorstellingen te spelen, dan bieden wij u maximale flexibiliteit. U kunt uw kaarten omboeken of annuleren zonder extra kosten.

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Diner arrangement

Met een diner kunt u voorafgaand aan uw theaterbezoek heerlijk ontspannend dineren in ons restaurant.

Nagenieten arrangement (12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!