Beurs Evenement
Archief

Trendship

Guess what? Trendship is terug, en hoe! Met spiksplinternieuwe side events, vier nieuwe tracks op de Playground, internationale keynotes en kakelverse innovaties. Op donderdag 18 oktober ademen alle hoeken en gaten van het MartiniPlaza innovatie. Alles draait dit jaar om de motors van de zakenindustrie. Het thema van Trendship 2018 is: Changing the Game.

Innovatie

Voortdurende innovatie is een must in het zakenleven. Business as usual kan zomaar morgen oud nieuws zijn. Vernieuwen is één, maar het zijn de gamechangers die de zakenwereld écht hervormen. Innovators die niet bang zijn om het anders aan te pakken, met nieuwe technologieën en businessmodellen waarmee ze dwars door iedere barrière gaan en de regels van het spel veranderen. Nieuwe technologie en business innovatie creëert op 18 oktober een potentiële goudmijn aan inspiratie voor iedere leider, creator en vernieuwer. Trendship inspireert met nieuwe bedrijfsmodellen, heeft aandacht voor bewezen cases en verrast met spraakmakende innovaties.

Trendship

Trendship creëert niet alleen maatschappelijke impact in de top van de zakenindustrie, het is ook een kennisnetwerk voor studenten en toekomstmakers. Nieuw is Trendship/Talent, een coproductie in samenwerking met onderwijsinstituten als de Rijksuniversiteit Groningen, NHL Stenden, het Alfa-college en de Hanzehogeschool Groningen. Met influencers on stage, toekomstige gamechangers in de zaal en innovaties op de Playground. Trendship/MKB. Een programma voor ondernemers uit Noord-Nederland die zelf aan de knoppen draaien en willen blijven veranderen. Een programma met topics, trends en kansen die ondernemers direct raken.

Datum en aanvang

Donderdag 18 oktober 
09:00 - 18:00 uur

Klik hier voor meer informatie over het event en om tickets te kopen.


Trendship 2017