De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Musical
Archief

Verliefd op Ibiza

Dé feelgood musical Verliefd op Ibiza: over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Het verhaal

Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg; de hormonen stuiteren over de bar!

Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.

Verliefd op Ibiza is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!

Een romantische comedy musical die het nét even anders durft te doen.

De cast

Johnny Kraaijkamp (Karla, moeder van Lex), Guido Spek (Kevin, voetballer), Laura Ponticorvo of Charlene Sancho (vlogger Elsa), Chris Tates (Lex), Mylène d’Anjou (Irma, ex van Lex), Samir Hassan (Ronnie, zoon van Lex), Charlene Sancho (alternate Elsa).

Ibiza markt

Voor en na de voorstelling staan er diverse kraampjes van Hip & Happy Events in Ibiza sferen in de theaterfoyer. Ideaal om in de tropische sferen te komen!

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Verliefd op Ibiza theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Verliefd op Ibiza theaterschotel
Gebraden rollade van het rund | Saus espagnole met cranberries | Witlofschoteltje | Frisse salade 

Archief