Musical

Verliefd op Ibiza

Dé feel-good musical Verliefd op Ibiza: over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 29-02-2020 20:00 uur € 36,70 - € 41,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Het verhaal

Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg; de hormonen stuiteren over de bar!

Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.

Verliefd op Ibiza is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!

Een romantische comedy musical die het nét even anders durft te doen.

De cast

Johnny Kraaijkamp (Karla, moeder van Lex), Guido Spek (Kevin, voetballer), Laura Ponticorvo of Charlene Sancho (vlogger Elsa), Chris Tates (Lex), Mylène d’Anjou (Irma, ex van Lex), Juneoer Mers (Ronnie, zoon van Lex), Charlene Sancho (alternate Elsa). 

Backstage bij de fotoshoot: 

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we voor jou een speciaal Verliefd op Ibiza buffet samengesteld. Reserveer meteen tijdens het bestellen van je kaarten!