Muziektheater

Vietnam

Als er niets meer rest dan vluchten...

Als er niets meer rest dan vluchten...

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 18-04-2020 20:00 uur € 23,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten.

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Vietnam is een theatrale en muzikale bewerking van het boek Vietnam Uitgevlucht dat theatermaker Minh Vu schreef over zijn eigen geschiedenis. Het verhaal is samengesteld uit de verhalen die hij optekende van zijn vader, zijn broers en zussen en zelfs van de Hollandse bemanning aan boord van het koopvaardijschip. Een reconstructie van een ijzingwekkende en toch ook hoopgevende geschiedenis, over de zware tocht van vluchtelingen naar de vrijheid. Een verhaal, niet alleen over de geschiedenis, maar vooral ook over vandaag.

In 1985 bouwt de vader van Minh Vu een boot. Hij weet dat er voor zijn gezin in het communistische Vietnam geen toekomst meer is. Dagenlang trekt het gezin door het drassige land om uiteindelijk de zee te bereiken. Ze hebben dorst, honger... maar gelukkig ook elkaar. Dan is daar plotseling dat Nederlandse koopvaardijschip. Maar mag dát dan dit gezin aan boord hijsen?

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale Vietnam theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

Vietnam theaterschotel
Gebakken zalmfilet | Geroosterde venkel, courgette en paprika | Aardappelgratin | Yoghurt/dillesaus | Frisse salade