Musical

Waitress

Broadway’s lekkerste musical, met Willemijn Verkaik, Jonathan Demoor e.a.

Maak kennis met Jenna, een serveerster en meestertaartenbakker die droomt over een uitweg uit haar kleine dorpje en slechte huwelijk. Als er een nieuwe knappe dokter in haar stad arriveert, wordt het leven ineens ingewikkeld. Met de steun van haar collega’s Becky en Dawn overwint Jenna de uitdagingen in haar leven en ontdekt ze het perfecte recept voor geluk: lachen, liefde en vriendschap.

Waitress de musical

Waitress is gebaseerd op de gelijknamige film van Adrienne Shelly uit 2007, met Keri Russell in de hoofdrol. Al vier seizoenen lang is Waitress een doorslaand succes op Broadway en sinds een paar maanden ook op London West End. Met de pakkende liedjes geschreven door Sara Bareilles, een mix van singer-songwriter, blues en pop, heeft de musical de harten van het internationale theaterpubliek veroverd.

Makers

De hit met 4 Tony Award-nominaties is gecreëerd door een baanbrekend, volledig vrouwelijk creatief team. Met muziek van de zevenvoudig Grammy®-genomineerde Sara Bareilles (Love Song, Brave) en een script van de veelgeprezen scenarioschrijver Jessie Nelson (I Am Sam).

Data en kaartverkoop

Waitress is van dinsdag 16 maart tot en met zondag 4 april 2021 te zien in MartiniPlaza Theater. Informatie over de start van de kaartverkoop wordt binnenkort bekendgemaakt. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze algemene nieuwsbrief.