Muziek Show

We LOVE Songfestival

Het grote meezingfeest!

Een onvergetelijke, gezellige, interactieve avond met alle highlights uit 65 jaar Songfestival!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
zaterdag 02-05-2020 20:00 uur € 34,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Zing mee met de grootste hits, speel mee met de WeLoveSongfestival-quiz en geniet van optredens van oud songfestivaldeelnemers als Mandy Huydts (Alles heeft een ritme – 1986), Franklin Brown (De eerste keer- 1996), Marlayne Sahupala (One good reason – 1999) en Esther Hart (One more night – 2003) die begeleid worden door topmuzikanten.

Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen neemt je mee op deze trip down memorylane, hij geeft een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en vertelt hilarische en bijzondere niet eerder vertelde anekdotes.

Het leukst aan het Songfestival vind ik dat iedereen helemaal zichzelf kan en mag zijn. Het maakt niet uit wie of wat je bent. Daarom organiseer ik deze avond. Dus kom langs en zing en dans mee!’, aldus Koos. 

We LOVE Songfestival: een avond vol medleys en songfestivalklassiekers!

Kijk voor meer informatie op: www.welovesongfestival.nl.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

We LOVE Songfestival theaterschotel
Coq au vin (kip in rode wijnsaus) | Roergebakken aardappelblokjes | Witte asperges | Frisse salade