Corona | GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer
Muziek Show
Archief

We LOVE Songfestival

Het grote meezingfeest!

BELANGRIJK NIEUWS
De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Een van deze maatregelen is het verbod op evenementen (tot 1 juni). Als internationale evenementenlocatie volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en RIVM. Indien u voor deze show kaarten heeft gekocht bij MartiniPlaza ontvangt u persoonlijk bericht over een nieuwe datum of restitutie van uw kaarten.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten, garderobe & pauzedrankje

Een onvergetelijke, gezellige, interactieve avond met alle highlights uit 65 jaar Songfestival!

Zing mee met de grootste hits, speel mee met de WeLoveSongfestival-quiz en geniet van optredens van oud songfestivaldeelnemers als Mandy Huydts (Alles heeft een ritme – 1986), Franklin Brown (De eerste keer- 1996), Marlayne Sahupala (One good reason – 1999) en Esther Hart (One more night – 2003) die begeleid worden door topmuzikanten.

Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen neemt je mee op deze trip down memorylane, hij geeft een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en vertelt hilarische en bijzondere niet eerder vertelde anekdotes.

Het leukst aan het Songfestival vind ik dat iedereen helemaal zichzelf kan en mag zijn. Het maakt niet uit wie of wat je bent. Daarom organiseer ik deze avond. Dus kom langs en zing en dans mee!’, aldus Koos. 

Buddy Vedder toegevoegd aan line-up

Acteur en zanger Buddy Vedder wordt toegevoegd aan de line-up van dé songfestival theatertour We LOVE Songfestival. Naast Marlayne Sahupala, Esther Hart, Mandy Huydts en Franklin Brown zal ook Buddy zijn vocale bijdragen gaan leveren aan dit nieuwe theaterinitiatief van Koos van Plateringen. Buddy is o.a. bekend als jurylid bij The Masked Singer en schitterde afgelopen december nog in The Christmas Show. Momenteel is Buddy te zien als deelnemer aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol. Buddy over zijn deelname:

Als presentator en commentator van het Junior Songfestival heb ik al heel wat Douze Points voorbij zien komen. Maar het ‘grote’ songfestival is natuurlijk het echte werk! Het is dé plek waar de beste songs, verschillende culturen, flitsende outfits en de meest verrassende acts samenkomen. Ik vind het te gek dat ik, samen met een swingende live band en natuurlijk de zangers die ons land hebben vertegenwoordigd, de grootste hits in het theater mag brengen. J’aime la vie!’

We LOVE Songfestival: een avond vol medleys en songfestivalklassiekers

Meer informatie: www.welovesongfestival.nl.

Een complete avond uit

Vanaf 17.00 uur is ons restaurant geopend en hebben we een speciale theaterschotel samengesteld (17,50 per persoon). Ook kunt u à la carte dineren. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw kaarten of via deze pagina.

We LOVE Songfestival theaterschotel
Coq au vin (kip in rode wijnsaus) | Roergebakken aardappelblokjes | Witte asperges | Frisse salade

Archief