De overheid heeft besloten dat evenementen tot 1 september niet doorgaan. Dit betekent dat ook in MartiniPlaza evenementen komen te vervallen of worden verplaatst. Lees meer
Concert Muziek
Archief

Within Temptation

Exclusief in Noord-Nederland

De symfonische-rockband Within Temptation heeft een grote Europese tour aangekondigd die in de herfst van 2018 zal plaatsvinden. De tour brengt de band naar 33 steden in 18 landen, waaronder MartiniPlaza.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten
Kaarten verkrijgbaar via Ticketmaster, uitsluitend vrije zit- en sta plaatsen


De tournee komt na een lange pauze van de band, waarover leadzangeres Sharon den Adel zegt: “Na de laatste tour ging ik door een moeilijke periode. Ik realiseerde me dat ik tijd voor mijn familie en mezelf nodig had. Daar bovenop kwamen ook tegenslagen in de persoonlijke sfeer, waardoor ik mezelf ging afvragen; wil ik dit leven met de band nog wel. Alles was teveel. Maar door het werken aan mijn solo-project ‘My Indigo’, kreeg ik ook de inspiratie terug om songs te schrijven voor een nieuw Within Temptation-album.”

De Europese tour is onderdeel van een in 2018 nieuw te verschijnen album en is de opvolger van het in 2014 verschenen album ‘Hydra’. In de afgelopen 20 jaar heeft de band meer dan 250 miljoen Youtube-views, 200 miljoen streams en 3,5 miljoen albums en DVD’s verkocht in meer dan 60 landen. 

Om alvast in de stemming te komen

Vooraf een hapje eten? Dat kan! We hebben een heerlijk buffet, speciaal voor deze avond. 

Bezoekt u het concert? We zetten de praktische informatie nog even op een rijtje.

Archief