Muziek
Archief

Woodstock Legends

Ode aan het legendarische festival

Joe Cocker, Janis Joplin en Jimi Hendrix. In 2019 is het precies vijftig jaar geleden dat deze sterren - samen met vele andere artiesten en bands - schitterden op het legendarische Woodstock festival in het Amerikaanse Bethel.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Het is in 2019 precies vijftig jaar geleden dat sterren als Janis Joplin en Jimi Hendrix en tot dan toe nagenoeg onbekende artiesten als Joe Cocker en Santana - samen met vele andere acts en bands - schitterden op de legendarische Woodstock Music & Art Fair in het Amerikaanse Bethel. Het evenement vormt een mijlpaal in de internationale muziekgeschiedenis en staat symbool voor de roerige jaren zestig. 

De magie van het festival komt opnieuw tot leven tijdens een groots muzikaal spektakel dat een ode vormt aan de muziek van de grootheden die tijdens het beroemde festival de hoofdrol speelden. Gastheer is cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo. Een grote liveband met een strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits maken het eerbetoon aan Woodstock compleet. Duik terug in de tijd en herleef de jaren zestig tijdens Woodstock Legends.

Proef de sfeer van Woodstock


Archief