Concert

Yentl en de Boer

De kampvuursessies

Deze voorstellingen stonden oorspronkelijk gepland op 23 oktober 2020.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
woensdag 06-04-2022 20:00 uur € 19,50 - € 29,50 bestel
bestel

Inclusief servicekosten

Wij hanteren een maximum van 4 tickets per bestelling wegens de coronamaatregelen. Meer dan 4 tickets? Verdeel uw tickets dan over twee of meer boekingen.

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat we zin hebben om onze mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Een kampvuurtje, binnen. Zonder rook. Want jongens, het blijft gewoon een theater hè en straks heb je toch ineens de brandweer op het podium en dat is te druk.

★★★★ - ''Het oude werk van het muzikale duo Yentl en De Boer krijgt anno 2020 een nieuwe lading.'', ''De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend.'', ''Droge humor'' - Volkskrant

★★★★ - ''Zuivere samenzang, mooie composities en gevarieerde liedteksten, die pakkend, maar ook vaak fantasierijk of bizar zijn. Troostrijke liedjes, waardoor je je heerlijk begrepen voelt'' - Theaterkrant


Pers en publiek lovend over het cabaretduo

Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrages aan programma’s als Pauw, RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend) en werden ze genomineerd voor het nummer Stop de Tijd.

De afgelopen twee theaterseizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun bejubelde voorstelling Magie en brachten ze hun derde album Morph uit.

Pers over Yentl en de Boer in Concert (2017):

★★★★ …Yentl en de Boer lijken onuitputtelijke liedjesmakers, wier werk in deze concerttour des te meer muzikale glans krijgt…’ — NRC

★★★★ …hun materiaal is altijd onderscheidend en bijzonder…’ — Dagblad van het Noorden

★★★★ …de dames spatten van het podium…’ — Het Parool


Credits

Met: Yentl Schieman en Christine de Boer
Muzikanten:
Remco Sietsema en Laurens Joensen


1 huishouden per reservering| Bij 1 reservering gaat MartiniPlaza uit van 1 huishouden. Bestaat uw gezelschap uit meerdere huishoudens? Dan dient u per huishouden een aparte reservering te maken. Op deze manier kan MartiniPlaza de 1,5 meter regels hanteren en kunt u MartiniPlaza veilig bezoeken.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een borrel arrangement. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Borrel arrangement (€ 12,50)

Met een nagenieten arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar na de voorstelling.