Musical

Zomerschool 2021

Wegens groot succes organiseren Theater De Steeg en MartiniPlaza dit jaar weer een Zomerschool voor jongeren van 11-18 jaar.

De laatste week van de zomervakantie (16 t/m 21 augustus) staat helemaal in het teken van theater, musical, zang, cabaret en film. Bijzonder dit jaar is dat we samenwerken met theater-vooropleiding De Noorderlingen en Noordpool Troupe, het jonge zusje van Noordpool Orkest!

Tijdens de Zomerschool volg je van maandag tot en met vrijdag elke dag workshops van enthousiaste en ervaren professionele theatermakers, performers, zangeressen, musici en filmmakers. Samen werk je toe naar korte scènes en performances, die je in het afsluitende weekend in een aantal optredens presenteert aan het publiek, op allerlei bijzondere plekken door heel Martiniplaza.

Dus: ben je tussen de 11 en 18 jaar, ben je wel toe aan een creatieve boost en heb je van 16 t/m 21 augustus nog niks in je agenda staan? Wil je graag acteren, een film maken, zingen, performen en schitteren in het grootste theater van Groningen? Meld je dan aan voor de Zomerschool 2021! Ervaring is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

Praktisch

Leeftijd                     11 t/m 18 jaar
Data                         16 t/m 21 augustus
Tijden                       10.00 - 15.00 uur (+ vrijdagavond en zaterdag)
Keuze uit                  theater / musical / film / zang 
Kosten                      € 150,- per persoon
Aanmelden               Klik hier