Corona | GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer

Beste congreslocatie

MartiniPlaza strijdt om titel 'Beste congreslocatie van Nederland'


🏆Met de titel 'Beste congreslocatie van Noord-Nederland' op zak gaan we nu voor 'Beste congreslocatie van Nederland'. Stemmen kan t/m 28 februari 2021.


MartiniPlaza Groningen is genomineerd voor een MEETINGS Award in de categorie ‘Beste Congreslocatie van het Jaar 2020’. De MEETINGS Awards zijn publieksprijzen voor de locaties en bedrijven in de Meetings, Incentives, Conferences en Exhibitions (MICE) sector.

De MEETINGS Awards worden in maart bekendgemaakt en er valt zowel een nationale als een regionale prijs te verdienen. In januari werd al bekendgemaakt dat MartiniPlaza de regionale titel heeft gewonnen. Wie er vandoor gaat met de felbegeerde award is aan het publiek.

MartiniPlaza beste congreslocatie van Nederland?
MartiniPlaza in Groningen is al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen. Van het Erkend Congresbedrijf ontvingen wij het predikaat 4-hamer locatie. Daarmee staan we garant voor optimale kwaliteit. MartiniPlaza beschikt over vier plenaire zalen, twee stijlvolle foyers en diverse ruimtes voor sessies en exposities in aparte zalen. Tevens beschikt MartiniPlaza over een grote theaterzaal, een topsporthal en een eigen restaurant. Een unieke combinatie. U kunt hier een congres organiseren en ’s avonds een feest of diner geven. Tot slot zorgt de combinatie van de congresfaciliteiten, de horeca in de omgeving en de levendige binnenstad voor een ultiem congresklimaat.

We hopen op uw stem!

Stemmen kan t/m 28 februari 2021 via: www.bestecongreslocatie-vanhetjaar.nl

Bekijk alle genomineerden via: www.meetingsplatform.nl/awards/meetings/genomineerden

Meetings Awards

De MEETINGS AWARDS worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties. De awards zijn ontstaan vanuit de tijdschriften Conference & Event en Training, Development & Locations (TD&L), nu onderdeel van het brede vakmagazine MEETINGS. Vanuit de subcategorieën van deze awards voor congres- en trainingslocaties is in 2016 besloten om de verkiezingen nu in zeven categorieën te organiseren: de beste Congreslocatie, Evenementenlocatie, Teamactiviteiten, Trainingslocatie, Congrestheater (vanaf 2016) en Vergaderlocatie van het Jaar, en de categorie van beste Meetingsupplier van het Jaar voor de beste toeveranciers.

Genomineerden

Bekijk alle genomineerde locaties via https://www.meetingsplatform.nl/awards/meetings/genomineerden/

Procedure

Bij de awards geldt: iedere stem telt. Iedereen mag een stem uitbrengen. Stemmen kan via: www.bestecongreslocatie-vanhetjaar.nl