Wegwerkzaamheden Automobilisten vanuit richting Drachten of Groningen West Lees meer

Beste congreslocatie van Nederland

MartiniPlaza verkozen tot 'Beste congreslocatie van Nederland'

MartiniPlaza is door bezoekers en organisatoren verkozen tot beste congreslocatie van Nederland. Willem de Kok, directeur van MartiniPlaza, is trots op deze MEETINGS Award. ‘’Het winnen van deze prijs gaat niet alleen over de prestaties in het voorbije jaar, maar voor het hele pakket dat MartiniPlaza al jaren biedt. Het is tevens een beloning voor ons gehele team en te danken aan de inspanningen van de afgelopen jaren”.

Uitreiking Awards

In januari’21 werd bekendgemaakt dat MartiniPlaza de regionale titel voor beste congreslocatie van Noord-Nederland heeft gewonnen. Dinsdag 16 maart kwam een afvaardiging van het MEETINGS Platform persoonlijk naar Groningen om bekend te maken dat de evenementenlocatie ook de landelijke titel heeft gewonnen. Uit de stemmen komt naar voren dat bezoekers en organisatoren erg te spreken zijn over de congresfaciliteiten, horeca, kwaliteit en flexibiliteit en het personeel dat zorgt voor gastvrijheid.

Organiseren in Noord-Nederland, ‘Welkom in Groningen’

Groningen behoort volgens het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen tot de top 5 positie in de congreswereld van Nederland. Vanwege het Coronavirus wordt de hospitalitysector hard geraakt. MartiniPlaza hoopt dat deze titel bijdraagt aan het toekomstperspectief. Herstel van de congresmarkt zal waarschijnlijk jaren duren. ‘’Des te belangrijker om MartiniPlaza en vooral ook Groningen nu nog prominenter op de kaart te zetten als perfecte locatie voor kleine en grote congressen’’, aldus Willem de Kok. MartiniPlaza hanteert zelf altijd de pay-off ‘ Welkom in Groningen’ om hiermee het belang van een bezoek aan Groningen te benadrukken.

De MEETINGS Awards

De titel wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt aan de beste MICE (Meetings, incentives, conferencing, exhibitions)- bedrijven en locaties door het MEETINGS Platform onder de naam MEETINGS Awards.

Bekijk alle uitslagen van de MEETINGS Awards via deze pagina.

Bedankt voor uw stem!