MartiniPlaza genomineerd

HOERA! MartiniPlaza is wederom genomineerd voor 'Beste congreslocatie van het jaar'.

MartiniPlaza werd vorig jaar uitgeroepen tot 'Beste congreslocatie van het jaar' en is wederom genomineerd voor deze titel voor het jaar 2021. Wie ervandoor gaat met de felbegeerde award is aan het publiek. Stemmen kan tot en met 31 december 2021. Help je ons mee winnen?

Waarom stemmen op MartiniPlaza?

MartiniPlaza in Groningen is al vijftig jaar een vertrouwde locatie voor nationale en internationale congressen. Van het Erkend Congresbedrijf ontvingen wij het predikaat 4-hamer locatie. Daarmee staan we garant voor optimale kwaliteit. MartiniPlaza beschikt over vier plenaire zalen, twee stijlvolle foyers en diverse ruimtes voor sessies en exposities in aparte zalen. Tevens beschikt MartiniPlaza over een grote theaterzaal, een topsporthal en een eigen restaurant. Een unieke combinatie. U kunt hier een congres organiseren en ’s avonds een feest of diner geven. Tot slot zorgt de combinatie van de congresfaciliteiten, de horeca in de omgeving en de levendige binnenstad voor een ultiem congresklimaat.

Genomineerden

Bekijk alle genomineerde locaties via https://www.meetingsplatform.nl/awards/meetings/genomineerden/

Procedure

Bij de awards geldt: iedere stem telt. Iedereen mag een stem uitbrengen.

Stem op MartiniPlaza

Stemmen kan t/m 31 december 2021 via:
www.bestecongreslocatie-vanhetjaar.nl

MartiniPlaza beste congreslocatie van Nederland

MartiniPlaza werd in 2020 uitgeroepen tot beste congreslocatie van Nederland. Aan alle organisatoren en bezoekers die hebben gestemd, bedankt voor uw stem! Uit de stemmen bleek dat bezoekers en organisatoren erg te spreken zijn over de congresfaciliteiten, horeca, kwaliteit, flexibiliteit en het gastvrije personeel.

Meetings Awards

De MEETINGS Awards zijn publieksprijzen voor locaties en bedrijven in de Meetings, Incentives, Conferences en Exhibitions (MICE) sector. De MEETINGS AWARDS worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties. De awards zijn ontstaan vanuit de tijdschriften Conference & Event en Training, Development & Locations (TD&L), nu onderdeel van het brede vakmagazine MEETINGS.