Welkom in Groningen!

We zijn klaar voor een heel nieuw theaterseizoen en dat pakken we groots aan! Benieuwd naar onze uitgebreide theatergids of ons open huis? U vindt hier alle informatie.

Theatergids 2022-2023

1 juni jl. is ons nieuwe theaterseizoen online in verkoop gegaan. Met veel plezier presenteren we u ons gevarieerde programma voor jong en oud. Ter ere van dit heugelijke feit hebben we een toffe voorloper van onze theatergids uitgebracht. Natuurlijk zijn wij onze uitgebreide theatergids daarmee niet vergeten. Deze verschijnt komend najaar. Wilt u de gids graag thuis ontvangen? Vanaf het einde van de zomer is de gids aan te vragen via onze website. Hou de website in de gaten voor meer informatie. Intussen kunt u ons programma online bekijken.

Open Dag op 1 oktober 2022

Nieuwsgierig naar hoe het er achter de schermen aan toe gaat? Altijd al willen weten hoe de theaterzaal eruit ziet vanaf het toneel? Hoe de kleedkamer van Donar ruikt? of waar de artiesten zich voorbereiden op hun voorstelling? Bezoek ons open huis op 1 oktober 2022! We nemen u graag mee op een tour door ons prachtige gebouw en geven u alle ins en outs.

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten omtrent ons open huis? Hou onze website in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte!

We hopen dat u net als wij enthousiast zijn geworden over ons nieuwe theaterprogramma. We kijken ernaar uit u te mogen ontvangen in MartiniPlaza!