Wegwerkzaamheden Automobilisten vanuit richting Drachten of Groningen West Lees meer

Coronaproof organiseren

Veilig en zorgeloos uw zakelijke bijeenkomst in MartiniPlaza


Op zoek naar een coronaproof (vergader)locatie in Groningen? Bij MartiniPlaza hebben we de ruimte en kunnen we op een veilige en prettige manier organiseren. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de maatregelen die wij getroffen hebben. Ook inspireren we je graag met onze coronaproof concepten.

''Onlangs heeft onze stafdag bij jullie plaatsgevonden. Ik vond het allemaal erg goed geregeld, zeker m.b.t. de geldende COVID-19 regels.'' (reactie projectmanager)

“De 1,5 meter in Martini Plaza was goed te managen. De grote van de groep maakte ook dat we verantwoord actieve werkvormen kunnen doen in werkelijk waar een balzaal! Wat nu erg fijn werken is in deze tijden” (reactie trainer)

''Alles was tot in de puntjes geregeld, de eventmanagers zorgden ervoor dat alles volgens de huidige richtlijnen werd uitgevoerd'' (reactie organisatiebureau)

''Wij zijn erg tevreden over het verloop van onze bijeenkomst, ondanks de maatregelen werd er toch een inspirerende sfeer gecreëerd'' (reactie netwerkorganisatie)

Hoe organiseren we coronaproof?


Afstand houden en ruimte creëren MartiniPlaza is de grootste evenementenlocatie van Noord-Nederland mét meer dan 15.000 m² aan oppervlakte. Hierdoor hanteren we gemakkelijk de 1,5 meter en kunnen we vergaderingen en evenementen ruim opzetten. Dit geldt voor zowel de zalen als ondersteunende faciliteiten.

Vaste looproutes Op een evenement waar veel bezoekers komen is het extra belangrijk om maatregelen te treffen die het mogelijk maken om 1,5 meter afstand te houden. Samen stippelen we een praktische looproute uit die wordt aangegeven met vloerstickers, borden of beeldschermen.

Desinfectiestations Bij iedere zaal en ruimte staan desinfectiestations zodat er altijd voldoende mogelijkheid is om je handen te reinigen. Voor aanvang van een bijeenkomst of evenement en na het gebruik wordt de gehele ruimte ontsmet.

Tijdslots Door het invoeren van tijdslots ontvangt u een maxium aantal mensen in een bepaalde tijdsperiode. In overleg met u kunnen we kijken of dit past bij het te organiseren evenement.

Mondkapjes Voor alle publieke en openbare binnenruimtes in MartiniPlaza waarbij bezoekers staand of lopend verblijven, geldt het advies om het mondkapje continu te dragen. Op vaste plekken mag het mondkapje worden afgezet, mits aan de 1,5 meter norm kan worden voldaan.

Creatieve concepten MartiniPlaza faciliteert, produceert en organiseert ook zelf coronaproof concepten en evenementen.


Ook een coronaproof bijeenkomst organiseren?

Wij laten zien dat zakelijke- of publieksevenementen en anderhalve meter heel goed samen gaan. Of het nu gaat om een vergaderarrangement, vak- of publieksbeurs, congres of andere bijeenkomst. Met veel of weinig personen. Bekijk onze mogelijkheden.

Neem contact op