Show Familie

André Kuipers en Sander Koenen

Space Academy Live, een buitenaards avontuur

Na een succesvolle reeks van meer dan tweehonderd theatercolleges komt André Kuipers opnieuw naar de theaters met deze splinternieuwe ruimtevaartshow voor jong en oud. Ga mee op ontdekkingsreis!

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
Sunday 08-03-2020 13:30 uur € 21,00 bestel
bestel

Inclusief servicekosten & garderobe

Voor deze voorstelling kunnen studenten gebruik maken van 50% last-minute studentenkorting. Kijk op deze pagina voor meer informatie en de voorwaarden.

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen...

Tijdens deze wervelende show reis je naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live experimenten komt de ruimte écht tot leven. Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Aan het eind van de voorstelling beantwoordt Nederlands enige astronaut vragen van het publiek.

Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Een complete middag uit

Vanaf 12.00 uur is ons restaurant Inspirations geopend en kunt u voorafgaand aan de voorstelling brunchen voor 18,50 per persoon. Reserveer het brunchbuffet via deze pagina of tijdens het bestellen van uw kaarten.