Work at MartiniPlaza? GGD test- en vaccinatielocatie MartiniPlaza Lees meer

Fred van Leer

Leer van Fred Live

Datum volgt binnenkort


Leer van Fred LIVE ongekend succesvol. En ook in seizoen 2020/2021 weer in de theaters.

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”
Bo van Hagen, online theatermagazine Theaterparadijs.

De eerste twee seizoenen van Leer van Fred LIVE waren een daverend succes: inmiddels hebben bijna 75.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een korte reprise kan daarom niet uitblijven. Van oktober tot en met december 2020 is Fred van Leer nog slechts in negen theaters te zien met ‘Leer van Fred Live’. Daarna gaat hij werken aan zijn nieuwe theatervoorstelling ‘En Route’, die vanaf april 2021 in het theater is te zien.

Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts.

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 798.000 volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten