Cabaret Familie
Archief

Marcel Hensema - Mijn Vrede

Mijn Vrede

Vanwege de lockdown die zaterdag 18 december is afgekondigd, kan deze voorstelling helaas niet doorgaan. Kaartkopers ontvangen z.s.m. bericht.

Marcel Hensema schittert in hilarisch en hartverwarmend kerstverhaal. Op beide kerstdagen 2021 opnieuw in MartiniPlaza Theater!

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Exclusief servicekosten, geen pauze

Kersttraditie

De muzikale familievoorstelling Mijn Vrede van Marcel Hensema is in Groningen een échte kersttraditie aan het worden. In dit krankzinnige kerst -en scheppingsverhaal, stranden de Hensemaatjes op kerstavond met hun auto bij een pompstation langs de A7 en komen we, samen met hen terecht in een doolhof van herkenbare verhalen. Waarin we kennismaken met een dranklustige God, Drie wijzen uit het Westen, de ezel, de os, het tweelingzusje van Jezus en vele anderen. 

Een oergeestig en ontroerend theaterfeest voor het hele gezin! De voorstelling is in het ‘BrakwaterGronings’ en dus voor iedereen verstaanbaar.

Pers over 'Mijn vrede'

Theaterkrant ★★★★★ 
"Via het cynisme van God die vindt dat de mensheid er een puinhoop van gemaakt heeft en het geploeter van de mensen, komt Hensema uit bij de enige boodschap die er deze dagen toe doet; Laten we om elkaar geven. Fenomenaal acteertalent."

Dagblad van het Noorden ★★★★
"Een kerstverhaal zoals een kerstverhaal moet wezen…."

Credits
Idee en spel: Marcel Hensema
Tekst: Rik van den Bos
Regie: Peter van de Witte
Decor: Caroline van de Meent
Lichtontwerp: Wil Frikken
Techniek: Joshua Lagerwerf en Rinse de Jong
Deze voorstelling is tot stand gekomen met steun van het NNT.

Kersteierbal

Bestel de kersteierbal samen met je entreeticket in het bestelproces! Je ontvangt de kersteierbal 25 of 26 december in het theater. 

Volledig handgemaakte biologisch afbreekbare kersteierbal gemaakt van Gronings stro, gevuld met Nederlandse akkerzaden en gepaneerd met bioglitters. Geniet tijdens de feestdagen van je eigen kersteierbal, stop hem in het voorjaar in de aarde en geniet in de zomermaanden van de akkerbloemen. Per verkochte bal gaat €2 naar Jinc.

Let op! Coronatoegangsbewijs

Bij binnenkomst vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Klik hier voor meer informatie.

COVID-19 maatregelen | Deze voorstellingen worden gespeeld volgens de geldende coronamaatregelen. Dit betekent dat de tickets op 1,5 meter afstand worden geboekt, het coronatoegangsbewijs en het dragen van een mondkapje (bij verplaatsing) verplicht is en de uiterlijke eindtijd 17.00 uur is.

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces.

Ontvangst- en pauzearrangement (v.a. € 7,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Nagenieten arrangement (12,50)

Met een arrangement staan hapjes en drankjes voor u klaar op het door u gereserveerde moment.

Theater businessarrangement

Met een Theater businessarrangement trakteert u uw medewerkers, klanten of relaties met een compleet avondje uit!

Archief