Familie Evenement
Archief

Mega Indoor Springkussenfestival

Kom in de herfstvakantie stuiteren in MartiniPlaza

In samenwerking met FeestverhuurGroningen bouwen we MartiniPlaza weer om tot het Mega Indoor Springkussenfestival. De naam zegt het al, alles is indoor dus je kunt heerlijk ravotten en stuiteren met je vriendjes en vriendinnetjes, ongeacht wat voor weer het is. Dit evenement is niet alleen leuk voor de kids, door de lucht vliegen is voor jong en oud een groot genot.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Inclusief servicekosten. Een online gekocht ticket is te gebruiken op één dag naar keuze.

Daarnaast is er veel meer te beleven: als je klaar bent met op en neer springen kun je glijden, klimmen, een rodeo stier rijden, stormbanen over, voetbalspelen doen en nog veel meer. Er is 12000 m2 aan vertier aanwezig en natuurlijk kun je er een hapje en een drankje krijgen. Even alle energie kwijt tijdens deze leuke dag voor het hele gezin.

Wanneer?

Dinsdag 22 oktober t/m vrijdag 25 oktober 2019, van 10.00 tot 17.00 uur.

Entree

Ouders en kinderen t/m 2 jaar: gratis
Kinderen vanaf 3 jaar:
Early bird ticket € 8,00 (t/m 21 oktober) UITVERKOCHT
Regulier ticket € 10,00 (vanaf 22 oktober)

Toegangskaarten zijn ook te koop aan de kassa van het evenement.

  • Speciale actie voor Juniorclub leden van FC Groningen. Op vertoon van jouw juniorclubkaart hoef jij nu maar € 5,00 entree te betalen op een dag naar keuze.
  • Een ticket gekocht voor Checkpoint Theater? Op vertoon van je ticket hoef je maar € 5,00 entree te betalen voor het Mega Indoor Springkussenfestival!


Kinderfeestje

Een kinderfeestje op mega-springkussens? Dat kan! We hebben nu twee arrangementen samengesteld voor een dag 'all inclusive' springplezier!

Terugblik 2018

Archief