Sweet Caroline

The Ultimate Tribute to Neil Diamond

Van Brooklyn tot aan Hollywood, Neil Diamond heeft een muziekerfenis achtergelaten van songs die tot op de dag van vandaag nog steeds worden gecoverd.

Beschikbaarheid & prijzen

dag datum aanvang prijsAfhankelijk van rang
Sunday 05-03-2023 20:00 uur € 17,95 - € 33,70 bestel
bestel

Inclusief servicekosten, pauzedrankje en garderobe

Lange reis

In 50 jaar tijd maakte hij een reis langs vele genres; van het reggae in Red Red Wine naar de country muziek in Cracklin’ Rosie tot de Hollywood muziek van de film The Jazz Singer.

Hits van toen

In Sweet Caroline brengt de Engelse zanger Gary Ryan samen met zijn band alle hits van toen. Verwacht hits als Forever in Blue Jeans, America en Love On The Rocks, natuurlijk zal ook Neil’s grootste hit Sweet Caroline niet ontbreken in deze ultieme tribute show.

The good times never seemed so good!

‘Sweet Caroline’ zal in het voorjaar 2023 voor slechts één week te zien zijn in Nederland.’

Maak uw avond compleet

Maak uw avond compleet met een van onze arrangementen. Reserveren is verplicht en kan in het bestelproces of via onze reserveerlijn op 050 5222 777 (bereikbaar op werkdagen tussen 12.00 en 17.00 uur). Op de dag van de voorstelling na 15.00 uur bestellen kan alleen via de reserveerlijn.

Ontvangst- en pauzearrangement (9,50 p.p.)

Bij binnenkomst staat een kop koffie of thee klaar met een lekkernij. In de pauze staat er een pauzedrankje klaar met luxe nootjes en zoutjes.

Nagenieten arrangement (12,50 p.p.)

Heerlijk genieten na de voorstelling onder het genot van een hapje en een drankje. Dit arrangement bestaat uit twee drankjes naar keuze en een heerlijk borrelplateau.

Om alvast in de stemming te komen