Beurs Evenement
Archief

Wonen&Co

Het leukste woonevenement van het jaar

Wonen & Co de beurs is terug van weggeweest. Het leukste woonevenement van het jaar! Van 15 t/m 18 september ontdek je de nieuwste trends, de mooiste merken, Hollands design en is er een programma vol workshops, lezingen en adviezen op het gebied van wonen en interieur.

Beschikbaarheid & prijzen

Dit evenement is afgelopen. Bekijk in onze agenda de huidige evenementen.

bekijk agenda

Beursthema: fresh

Het thema past bij de lichte en duurzame woontrend van dit moment om ons huis op te frissen. Tijdens de pandemie zijn veel ruimtes in huis multifunctioneel geworden. Waar we eten, werken we, krijgen we les en ontvangen we bezoek. Wonen&Co speelt in op deze nieuwe balans. Deze editie verwelkomt Wonen&Co de thuiswerkstudio’s.

Nieuwste trends en kleuren

Wonen is een continu proces van nieuwe woontrends, je eigen stijl vinden, bijschaven, fijnslijpen en meer. Wonen&Co laat hiermee jaarlijks bewust een ander gezicht in. Dit gezicht wordt gevormd door de trends van het jaar. De trendhallen van Wonen&Co hoppen deze editie van de weelderige seventies naar de kleurrijke nineties en vinden tegelijkertijd met woontrend Japandi 2.0 de rust, ruimte, stilte en eenvoud als tegenwicht.

Nieuw versus vertrouwd

Niet alles is nieuw. Wonen&Co rolt dit jaar met plezier haar loper uit voor publieksfavorieten als het shopplein van de beurs, de Straat der Favorieten, en Wonen&Co’s eigen foodplein, dit jaar omgedoopt tot Trek. Een hardloper van het eerste uur keert ook terug, de gratis adviezen van Wonen&Co. Op Expo Wonen&Co krijgen bezoekers de kans om gratis vragen af te vuren op specialisten. Op diezelfde expo worden eveneens trendpresentaties en workshops aangeboden.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie

Archief