Eten & Drinken

Dineren in MartiniPlaza

Een complete avond uit begint met een heerlijk diner in restaurant Inspirations. Neem plaats en geniet van een smakelijk diner in een sfeervolle ambiance. Wij houden de tijd in de gaten, zodat u op tijd bent voor de voorstelling.

Menukaart

Theater arrangementen

Maak uw bezoek aan MartiniPlaza Theater extra bijzonder met een van onze arrangementen. Arrangementen kunnen via de website bij het bestellen van een voorstelling geboekt worden of telefonisch. Keuze uit een ontvangst-, pauze-, en nagenieten arrangement.

Bekijk de arrangementen

Buffet & dagschotel

Bij elke voorstelling of wedstrijd serveren wij een andere schotel of buffet. Bestel meteen tijdens het kopen van uw (theater)kaarten. Prijs schotel p.p.: € 17,50. Prijs buffet p.p. € 28,75.

Bekijk de agenda

Brunchbuffet

Bij matineevoorstellingen kunt u vanaf 12.00 uur brunchen in Restaurant Inspirations. Reserveer meteen tijdens het bestellen van uw (theater)kaarten. Prijs per persoon: € 18,50

Bekijk invulling brunchbuffet

Arrangementen

Samen met relaties, collega's of vrienden het restaurant bezoeken of een complete dag of avond uit? Neem dan contact op via arrangementen@martiniplaza.nl

Bekijk arrangementen