A la carte menu - voorjaar 2019

Voorgerechten

Drie soorten ham
Parma ǀ Coppa ǀ Serrano ǀ slasoorten ǀ gepickelde groenten ǀ aceto balsamico
€ 9,50

Gambasalade
zacht gegaard ǀ mesclun ǀ gele paprika ǀ rode paprika ǀ groene paprika ǀ bloemkool ǀ citroenparels
€ 11,50

Burrata
Italiaanse buffelkaas ǀ geroosterde flespompoen ǀ artisjokken ǀ zongedroogde tomaat ǀ truffelvinaigrette
€ 10,50

Hoofdgerechten

Runderentrecote
van de grill ǀ doperwten ǀ kruiden ǀ aardappeltaart ǀ schuim van champignons ǀ tomatencrumble
€ 19,50

Schelvis
op de huid ǀ geroosterde venkel ǀ mousseline van Bildtstar ǀ salsa groene olijven ǀ pommodori
€ 21.00

Groentestifado
ratatouillegroenten ǀ mograbish(couscous) ǀ freekeh (oergraan) ǀ gele paprikacoulis ǀ tomaat ǀ feta ǀ gepofte spelt
€ 18,50

Nagerechten

Tiramisu
lange vingers ǀ marsala ǀ cappuchino ijs ǀ vanilleschuim ǀ kroepoek van chocolade
€ 8.00

Moelleux
lauwwarm ǀ brownie ǀ aardbei ǀ framboos ǀ creme fraiche
€ 8.50

Gemarineerde citrus
ananas ǀ sinaasappel ǀ grapefruit ǀ moscato d’asti ǀ mascarpone/abrikozenijs ǀ pistachekoekje
€ 9.00