A la carte menu - najaar 2018


Voorgerechten


Eendenborst
Gerookte eend | rillette van eend | radijs | salade | stroopje rode wijn
€ 11,00

Makreel
Zacht gegaarde makreelfilet | mesclun | peterselie | kappertjes | tomaat | rode biet | gele biet | mayonaise
€ 9,50 

Bonte seizoenssalade 
Haricots verts | paddenstoelen | blauwe kaas | rode ui | tomaat | slasoorten
€ 8,50

Hoofdgerechten


Boeuf bourguignon
Runderstoofvlees | seizoensgroenten | champignons | aardappeltaart | rucola | groene kruidencrumble
€ 19,00 



Zeebaars
Kreeftenschuim | gort | gemixte groenten | knolselderij | zilt
€ 21,00

Lasagne
Spinazievellen | ricotta | courgette | gele paprikacoulis | kaaskorst | komkommer | winterwortel
€ 18,50

Nagerechten

Notentaartje
Pecannoten | honing | pistache | maple leaf syrup
€ 7,50




Tutti Frutti
Appel| peer| pruim| abrikoos| yoghurtschuim | perensorbet | kletskop
€ 8,50 

Yoghurtparfait
Limoncello| blauwe bessen | frambozen| macarons | vanillesaus
€ 9,00